top of page
Screen Shot 2021-09-06 at 9.59.31.png

luksusJoulupuuro elämyksenä

Tänä jouluna voit hemmotella työntekijöitäsi tai asiakkaitasi Lettuce Daten korkealuokkaisella luomujoulupuurolla!  Joulupuuron kruunaavat korkealaatuiset lisukkeet sekä muut meidän twistillämme kehitetyt jouluaiheiset terveyttä edistävät ruoka-annokset. Kaikki tarjoilut ovat vegaanisia, gluteenittomia ja ilman valkoista sokeria.

 Luksusjoulupuuroelämys on kokonaisvaltainen catering-palvelu. Tuomme ja lämmitämme kaikki ruuat ja juomat puolestasi paikan pällä. Palvelupakettiin sisältyy lisäksi ruoan kaunis esillepano, tarjoilijuhenkilökunta paikan päällä sekä kesto- tai biohajoavat kertakäyttöiset astiat. Tapahtuman järjestäjänä voit nauttia rauhassa ruokailusta työkavereittesi tai asiakkaittesi kanssa. Valitse tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus terveyttä edistäviä jouluherkkuja!

IMG_8684_edited_edited.png
IMG_8722.jpeg

luksusjoulumenu

Luksusjoulupuuro lisukkeineen (limellä tai appelsiinillä höystetty, pähkinätön)

 

Artesaanisiemennäkkäri tai kaurasiemenleipäpala kasvistäytteellä (cashewpapulevite, savuporkkana, tillikastike ja marinoitu punasipuli TAI wasabihernehummus, aurinkokuivattutomaatti ja herneverso; pähkinätön) 

 

Piparkakku-, minttusuklaa- TAI appelsiinikrokanttikookospallo (pähkinätön) 

 

Raakasuklaa (mulperi-appelsiini tai piparminttukrokantti; pähkinätön)

 

Puolukka-lakritsismoothie (pähkinätön) 

 

Minttukaakaojuoma 

 

Sokeroimaton glögi lisukkeineen (pähkinätön) 

 

Rudy’s Kombucha (pähkinätön) 

H&V-valmiit-24.jpg

Raakasuklaatyöpaja

Miltä kuulostaa astetta terveellisempi, terveyttä edistävä ja ravintorikas raakasuklaa, jota voi napostella hyvällä omalla tunnolla? 

 

Lettuce Daten raakasuklaatyöpajassa valmistetaan ravintorikasta ja vihreitä arvoja tukevaa raakasuklaata, joka on luonnollisesti vegaanista, gluteenitonta ja ilman valkoista sokeria. Suklaan valmistamiseen käytetään laadukkaita luomuraaka-aineita sekä eteerisiä öljyjä, kuivattuja marjoja, pähkinöitä ja kuivattuja syötäviä kukkia.

Työpaja kestää 1,5h. Työpajaan voi osallistua 6-20 henkilöä riippuen sijainnista ja kurssitiloista. 

 

Kurssi järjestetään joko Lettuce Daten catering-tiloissa Pitäjänmäellä (max 12 henkilöä) tai asiakkaan omissa tiloissa (keittiö tai neukkaritila). Järjestäjä tuo mukanaan kaikki raaka-aineet sekä tarvittavat suklaan valmistustarvikkeet. Kurssin kieli on suomi, ruotsi tai englanti. 

Työpajassa käydään läpi useampi raakasuklaaresepti, joista jokainen osallistuja valitsee yhden, jonka valmistaa työpajan aikana. Jokainen osallistuja saa valmistaa itselleen 100 gramman suklaalevyn kotiin vietäväksi. Kurssilla oppilaat saavat lisäksi tietoa terveyttä edistävästä suklaasta ja sen raaka-aineista, joka inspiroi oman raakasuklaan valmistamistamiseen osana terveellistä arkea. 

 

Kurssi sopii kaikille terveellisestä ja ravintorikkaasta ruoasta ja elämäntavasta kiinnostuneille. 

tilaaminen

Energisoi itseäsi tai yrityksesi tilaisuutta ja jätä tarjouspyyntö tai tilaaa aterioita sovitulle päivälle soittamalla numeroon +358(0)50 5945228, lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen info(at)lettucedate.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

bottom of page